Boroi , jaga diri please


susah aku nak biasakan . dulu kita belajar tempat sama , hari-hari ada kau . sekarang dah lain-lain , tapi aku tahu , lain-lain pun , kau tetap ada .

aku yakin , kita sama-sama kuat . kan boroi ?

please , aku nak kau jaga diri , jangan degil . kau jangan asyik nak main game , kena belajar kuat-kuat , buat parents bangga . jangan ada hati nak menggatal dengan perempuan lain , aku sepak nanti .

aku promise , next time kau jumpa aku , aku bagi senyum paling lebar untuk kau , sebab masa tu aku orang paling bahagia .

dah , aku tak pandai nak susun ayat-ayat manis . *malu

jay , iloveyou  .

3 comments:

Jay said...

kite same2 kuat jaa. Don't worry :)

jaja . said...

yes we are :)

Sunshine said...

boroi=izzat?? hehe