Aku nak bakar Spender Merah kau

boleh ambil masa berbulan-bulan untuk aku percaya seorang teruna . even bertahun-tahun pun tak mustahil . tak kesah la handsome ke gagah ke alim ke , tetap ambil masa yang lama . si teruna pula gigih berusaha untuk buktikan yang dia boleh dipercayai .

tapi bila tiba saat aku percaya teruna tu , tiba-tiba dia boleh conteng arang kat muka aku , pijak-pijak aku .

weh . sakit tahu sakit ? barai habis . sangat-sangat .

7 comments:

Norazizah said...

Adoyai naper jd cam gitu. Kena mandi bunga ni hehe gurau je.

Follow Me, I Will Follow You

Syaza Shaker said...

Lumrah, kita tak boleh put all trust walaupun dia darah daging kita.

"You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself." - Marilyn Monroe

teeha said...

sabar

nur 'izzat said...

laki uh salu pakai spender merah? =__=

arep ismail said...

sabar je jaja . satu hari nanti mungkin datang yang 100% kau boleh percaya .

jaja . said...

thankyou semua . memang blogger-blogger macam korang ni la banyak bagi semangat kat aku .

Muhammad Muaz said...

jangan percaya kan org lebih drpd kita percaya kat diri sendiri...