Aku cuma mahukan Mountain Dew

sekeliling semua sudah jadi kalut . macam-macam ragam ada . aku sendiri tak reti nak faham makhluk yang digelar manusia .

one day , boleh jadi sweet , the next day , tidak .
one day , ada untuk kita , the next day , hilang .
one day , kita ni penting , the next day , kita ni tak bernilai .
one day , kesah sungguh pasal kita , the next day , langsung tak peduli .

itu lah betapa ironiknya perkara boleh berlaku and manusia boleh jadi . well , pretty-shits , pretty-lies , pretty-fucked up .kadang-kadang yang kita sangkakan putih , rupanya itu lah yang paling hitam .

aku tunggu , agak-agaknya bila semua nak start jadi normal semula .

2 comments:

Lydia Amalina Faridan said...

Paling menarik habis.
Love this post :)

jaja . said...

thankyouu lydia .