Kata-kata Semangat untuk si Sakit

aku langsung tak menyokong perangai-perangai yang lembik bila dah clash-break . bak kata Suraya , itu semua DUSTA . bukan setakat lembik , tak nak makan , tak nak melepak , terus malas nak melawa , yang selalu tip-top tu terus jadi selekeh . apa kejadahnya tu ?

engkau , kalau dah clash , masa tu lah kau kena lagi dan lagi melawa . sebab kau nak cari yang baru , yang lagi better , yang lebih worth it . biar sampai si dia yang bodoh-bodoh pergi tinggalkan kau , rasa mak aihh , rugi nya aku tinggalkan dia . HAHA . dah , baik pergi shopping , tambah-tambahkan lagi baju dalam almari kau . upgrade kan diri kau jadi yang lebih hebat . fuhlamak .

yang LELAKI , sah-sah aku tahu korang KUAT . banyak lagi yang memikat hati kat luar sana .

yang GADIS , kesat-kesat air mata . buruk dah kau . tak perlu nak menyediri sangat . apa guna kawan-kawan kau ni ? dah , jom gelak-gelak sampai perut pecah .

it's not the end of the world yet .

2 comments:

nurulasmira said...

sayang jaja! :)

Anonymous said...

Yeah sure . but until it hits you , you will never know baby :)goodluck .