Yes Sayang , Kau lah Paling Meletop

 
Honey finished , Sepah removed , sila GOOGLE TRANSLATE .

setelah berhari-hari , baru aku boleh ingat betul-betul kata sweet ni .
HABIS MADU , SEPAH DIBUANG .
Habis Madu , Sepah dibuang .
HABIS MADU , SEPAH DIBUANG .
aku rasa aku cakap tiga kali dah terlebih cukup untuk kau terasa .
yes lancau , itu untuk kau .

aku tak boleh nak ambil kasut , tepek kat muka kau . jadi aku hanya bagi kata-kata sweet . khas untuk kau .

p/s : aku tak sabar GAY aku nak sampai Malaysia . nak joli sama-sama . wohoo . aku tak nak bagi kiss kat pipi bulat dia . cuma bagi jarum , cucuk , biar letup .

2 comments:

Syaza Shaker said...

Honey in the right hand, The poison in your left hand *Google translate please.

didiyana said...

blog walking..nice blog btw..kalau free singgah la kat my blog.. didiyanalove.blogspot.com