Shut Down Your Brain , Bitch

yela perempuan , or should i say bitch ? macam tu lagi sesuai kan . baru lah semua boleh clapclap tangan gemuruh untuk youuu kan  .

memang you lah perempuan hotsetap . I ni mana la hotsetap macam you , mana la high-class macam you . kalau kat luar tuh , kira you lah paling gempak sekali . kalau you lepak dengan konco you , semua hotsetap lah konon . bila I dengan kawan-kawan I lalu , you dengan konco-konco mula lah bagi pandangan manis . I pula mesti la balas dengan jari tengah sambil bagi flying kiss . kan manis macam tu . baru lah sahabat sejati kan .

alah BITCH , bukak mata lah sikit . perangai hancing kau tu takkan ke mana . kau buat semua orang jijik , tahu ?

konco kau ramai , tapi bila susah , kau carik yang kau campak-campak ni . fak . jangan nak buat perangai babi kau dengan kawan-kawan aku . get lost . kitorang bukan macam kau , tak reti sayang kawan .

3 comments:

ofcuz said...

hahahha,ko marah ke??
blog ni jugk jd tmpt luahan..hehehe
wei2,sabor3~

nur 'izzat said...

aku laki. bukan bitch. HAHA

jaja . said...

hasif : haha tak sabar . menyampah je . haha

izzat : kenape weh ? kau ade trase ke ? haha