abah ,

dah lame tak online . 
dah lame tak blog walking.
then bila dah online , dok blog walking bermcm2 blog
almost semua blog ade jer tulis psl fathers day kan

yea, mmg bergenang air mata aku baca semua post diorg tu
and for sure mind aku terpikir, ' kalau lahh aku dpt rase mcm diorg '.

tatau nak tulis ape , kalau ikotkan hati , mmg byk sgt benda nk tulis
sbb bila masuk psl abah , mcm2 terfikir dlm kpale ni

tapi ade one thing yg aku akan selalu fikir bila sebut psl abah ,
abah terbaring dlm wad . 
panggil anak dia yg nama jaja ni
genggam tgn aku kuat2 , then abah nangis .
suddenly abah cakap ,
' nnt aja da besar , jadi dokter eh.. nnt aja boleh ubat abah.. abah dah tak tahan dah sakit camni '

abah , 
sometimes aja pikir , nape la abah tinggalkan aja cepat sgt .
but then sometimes aja pon takleh selfish sgt kan .
cause aja rse mybe itu terbaik utk abah .
Allah syg abah lebih kann.
and aja pon dah tak sanggup tgk abah sakit lagi.

dua bulan terakhir spend time masa dgn abah , itu lah masa paling best
sbb tu lah masa yg paling rapat dgn abah 
cause dua bulan tu lah teman abah hari2 24 jam kat hospital .
aja tgk abah suffer . aja tgk abah senyum . aja tgk abah nangis . aja tgk abah gelak .
aja takkan lupa semua tu , abah . promise .

Abah ,
aja rindu abah sangat .


2 comments:

HAJAR said...

Moga abah berada dalam kalangan as-Salihin.
U are the strongest person I know, take care aja ;)

jaja . said...

hey . thnx :)